NSgulve aps

Erhverv

Gulvlægning for erhverv

0 +
Års erfaring

Garantiordning

Specialist i alle typer gulv

Familie firma

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer


  Samarbejdspartnere

  Gulvarbejde for erhverv

  Hos NS Gulve ApS tilbyder vi alle former for gulvarbejde for erhverv. Det kan være en butik, et køkken, en restaurant, en institution, et lager eller en produktion. Firmaet er 10 år gammelt, men mester har over 20 års erfaring med gulvarbejde. Vores kontor ligger i Hvidovre, men vi kommer mange andre steder på Sjælland for at lave gulve.

  Ring for at høre hvad vi kan tilbyde din virksomhed

  Erfaren gulvmand til alle former for gulvarbejde

  Vi laver alt inden for gulve, og det gælder blandt andet tæpper, linoleum, kork, vinyl, epoxy og træ. Vi vejleder gerne om, hvad der vil være bedst til den enkelte branche og den konkrete arbejdsplads.

  Der kan være mange faktorer, især hvis kunderne har adgang, men arbejdsmiljø og vedligeholdelse er også vigtigt, især ved større arealer.

  Vi udfører naturligvis slibning og behandling af alle trægulve, ligesom vi laver renoveringsgulve.

  Vi er endvidere specialiseret i vådrumsgulve i forbindelse med for eksempel toiletter, storkøkkener og visse former for produktionsarealer.

  Vi samarbejder med en række tømre, malere, murere, elektrikere og VVS-installatører, som vi benytter ved hovedentrepriser. Og vi kommer naturligvis, som vi har aftalt, ligesom vi afslutter arbejdet til tiden. Vi overholder med andre ord altid vores aftaler og leverer et godt og solidt kvalitetsarbejde.

  Få et tilbud

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer