Trægulve

Specialister i gulve, for både erhverv og privat

Skal du have nyt trægulv?

Trægulve egner sig godt i mange rum. Det er en naturlig, pæn og slidstærk løsning. Udseendet af trægulve kan variere meget afhængigt af hvilken træsort man bruger, og hvordan det bliver behandlet. Med den erfaring vi har i branchen, har vi tilegnet os stor fagkundskab, og vi er derfor udrustet til at behandle hver opgave efter kundens ønsker. Vi monterer alle former for trægulve, og vi udfører både slibning og behandling af alle slags trægulve. Derudover monterer vi også trægulve i mønster. Sildebensparket, højkantsparket og plankegulv er bare en del i rækken af gulvtyper vi kan tilbyde.

Indendørs lyst trægulv lægges med maskine

Bæredygtige materialer?

Når vi arbejder med trægulve, så findes de forskellige gulvtyper i flere forskellige materialer. Man kan blandt andet få trægulve i egetræ, bøgetræ og fyrretræ. Udover disse, så er trægulve lavet af bambus blevet mere populære den senere tid. Med det store fokus der er på at redde klimaet og passe på miljøet, så har brugen af bambus vundet mere ind, da det er et naturprodukt. Bambus er den hurtigst voksende plante i verden, og dermed får man en oplagt kilde til en bæredygtig produktion. 

Trægulv lagt indendørs i lyse farver

Ring for at høre hvad vi kan tilbyde din virksomhed

Du kan kontakte os hos NS Gulve ApS for at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for gulvarbejde. Du kan ringe til os på telefon 40 84 97 87, men du kan også sende en e-mail til os på tilbud@nsgulve.dk.

Call Now Button