Microcement

Specialister i gulve, for både erhverv og privat

Populær gulvtype

Microcement er blevet populært i de danske hjem i takt med, at flere gerne vil have det rå look. Derudover kan microcement anvendes mange steder i hjemmet, såsom både på gulve, vægge, bordplader og badeværelser mm. Microcement er især blevet populært som gulv, hvor det har en høj slidstyrke samt lang levetid. Derudover er den glatte overflade nem at gøre ren, hvorfor det især anvendes i køkkener. Med de mange anvendelses- og farvemuligheder, så giver det muligheden for at give et helt unikt udtryk i et lokale. 

Hos NS Gulve vejleder vi dig gerne, hvis du overvejer et nyt gulvprojekt med microcement. Vi indgår altid i en grundig dialog med kunden, så vi kan vejlede og rådgive ud fra kundens ønsker og behov. På den måde finder vi frem til den helt rette løsning for jer.

Gulvmand arbejder på microcement gulv

Erfaren og professionel gulvmand til microcement

Det anbefales at få en professionel og erfaren gulvmand til at udføre arbejdet med microcement, da det kan være en kompliceret opgave. På den måde er du sikker på, at arbejdet udføres korrekt samt får det helt rette look. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, hvorfor du er garanteret en fagligt dygtig og effektiv gulvmand. Gennem tiden har vi hjulpet utallige private- og erhvervskunder med gulve i microcement. Og med det rette udstyr til opgaven, er du sikret et solidt og holdbart gulvarbejde, som du kan nyde i lang tid fremover.

vinylgulv påføres undergulvet

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med microcement? Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dit gulvprojekt og besvarer dine spørgsmål, samt vejleder og rådgiver dig frem til den helt rette løsning for dig. 

Kontakt os på telefon 40 84 97 87 for en uforpligtende snak, eller send os en mail med din opgave på tilbud@nsgulve.dk eller via vores kontaktformular på siden her. Så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

Call Now Button