NSgulve aps

Microcement

Ønsker du et nyt morderne og flot udseende i boligen, der tilføjer en særlig æstetik til din indretning? Vi har mere end 20 års erfaring med gulvarbejde.

Vi kan påføre microcement på alle overfalder – lige efter dit ønske.

0 +
Års erfaring

Garantiordning

Specialist i alle typer gulv

Familie firma

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer


  Samarbejdspartnere

  Hvorfor vælge NS Gulve?

  Vi har en passion for microcement, og vil gerne hjælpe dig med at skabe det perfekte design til dit hjem. Vores team af eksperter har mere end 20 års erfaring, samt den nødvendige viden og erfaring til at levere en professionel og pålidelig service. 

  Vi vil gerne høre om dine ideer og ønsker, og vi vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at du får det resultat, du drømmer om. Og vi vil sørge for, at det sker til en pris, der passer til dit budget.

  Så hvis du er på udkig efter en måde at give dit hjem et nyt og moderne look, som også er funktionelt og holdbart, så er microcement det perfekte valg for dig.

  Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale. Vi vil være glade for at hjælpe dig med at realisere dit drømmeprojekt.

  JKC Microcement

  Giv dit hjem et helt nyt liv

  Praktisk information om microcement

  Her kan du læse mere om alle de praktiske informationer om microcement.

  Microcement er en moderne og alsidig overfladebehandling. Det er et slidstærkt og fleksibelt produkt, der findes i en masse forskellige farvenuancer. Microcement er blevet populært på grund af dets evne til at skabe en sømløs og elegant finish, der kan tilpasses efter forskellige stilarter og farver. Det kan bruges på stort set alle overflader, og kræver minimal vedligeholdelse. Det er også vandtæt, hvilket gør det ideelt til badeværelser, køkkener og andre fugtige områder. Denne unikke overfladebehandling kan anvendes på gulve, vægge, borde, køkkenbordplader og mange andre overflader, hvilket gør den til en alsidig løsning til både boliger og kommercielle omgivelser.
  Microcement kan påføres på vægge, trapper, badeværelset og endda også møbler. Det er et fleksibelt og slidstærk produkt og mulighederne er mange og resultaterne ligeså. Microcement kan påføres med flere forskellige teknikker, alt afhængigt af hvilket slutresultat man ønsker sig. Hos NS Gulve er vi klar til at hjælpe dig med dit projekt, og vi kan guide dig igennem hele processen, så dit nye microcement projekt bliver lige som du ønsker det.

  Microcement kan give dig uendelige muligheder for at udfolde din kreativitet og fantasi. Med vores ekspertise kan vi skræddersy et flot og holdbart design, som passer lige efter dine ønsker. Og det gode er, at det ikke behøver at koste en bondegård.

  Vi bruger microcement til at skabe flotte og moderne designs. Og vi elsker at se vores kunders ideer og kreativitet, når vi påfører materialet på forskellige overflader. Microcement kan laves på forskellige typer af overflader, inklusiv klinker, trægulv, betongulv og gipsplader.

  Microcement kan frembringe forskellige strukturer og farver, alt efter hvordan den blandes og påføres. Det kan give et råt og industrielt look, eller et glat og lækkert finish. Og med den rette beskyttende overfladebehandling, kan du også påvirke farven og intensiteten af resultatet. Det er et yderst holdbart materiale, som kan holde i mange år, og som kan tåle alle de danske vejrforhold - både indendørs og udendørs.

  Drømmer du om at give dit badeværelse et nyt og flot udseende uden at skulle gennemgå en lang og dyr renovering? Så er microcement den perfekte mulighed for dig! Det er en nem måde at forvandle dine gamle belægninger og løfte dem visuelt. Med microcement behøver du ikke at rive dine gamle klinker ud. Det kan nemlig påføres direkte på dem og derefter slibes og behandles. På den måde får du en helt glat overflade, uanset om det påføres på fliser eller vægge. Microcement er ideelt til badeværelser, hvor overfladerne ofte er i kontakt med vand og fugt. Det er ikke kun praktisk, men det giver også et smukt og nordisk udtryk, der passer perfekt til moderne skandinavisk stil. Renoveringen tager kun kort tid, så du kan nyde dit nye badeværelse på ingen tid og til en billigere pris end andre belægnings- og renoveringsløsninger. Du får ligeledes en fugefri og rengøringsvenlig overflade, som også kan holde til det klima, der er på badeværelset.
  Få et unikt look med et microcement gulv! Vi kan skabe alt fra en cool New-Yorker-stil til en rå beton farve, der er både slidstærk og holdbar. Og det bedste er, at den glatte overflade er nem at holde ren, så det er perfekt til køkkener, badeværelser og boliger generelt. Vi har den nødvendige ekspertise, og det tager typisk kun 3-5 dage at lægge et nyt gulv. Men husk - det er ikke noget, du bør prøve på egen hånd. Det kræver de rigtige teknikker, blanding og påførelse for at opnå den ønskede konsistens. Brug vores faglige ekspertise til at få det perfekte microcement gulv, du har drømt om!

  Metaller er en ekstra behandling, der kan bruges ovenpå den klassiske microcement opbygning. Vi kan påvirke effekten af de forskellige Metaller i den ønskede retning. Når vi arbejder med metaller, kan vi oxidere metallerne og det er kunden selv der bestemmer hvor længe vi oxiderer, da vi opnår forskellige slutresultater alt afhængig af processen. Hos NS Gulve har vi de rette kompetencer til at vejlede kunderne og udføre arbejdet.

  Når det kommer til at fastsætte prisen på en mikrocementopgave, er der mange faktorer, der spiller ind. Det kan være vanskeligt at give en nøjagtig pris, da det afhænger af flere variabler såsom antallet af kvadratmeter, der skal dækkes. Derfor kræver det en grundig vurdering af opgaven, før en præcis pris kan gives. Med vores over 20 års erfaring og omhyggelige vurdering af opgaven, kan vi give dig en nøjagtig pris, der passer til dine behov og ønsker. Vores prioritet er at sikre, at du er tilfreds med resultatet, og vi opretholder en åben og behagelig dialog gennem hele processen. Kontakt os i dag for at opleve vores højkvalitets løsninger og få et uforpligtende tilbud, der vil overgå dine forventninger.

  Unikt udtryk med metaller

  Metaller er en ekstra behandling, der kan bruges ovenpå den klassiske microcement opbygning. Vi kan påvirke effekten af de forskellige Metaller i den ønskede retning. Når vi arbejder med metaller, kan vi oxidere metallerne og det er kunden selv der bestemmer hvor længe vi oxiderer, da vi opnår forskellige slutresultater alt afhængig af processen. Hos NS Gulve har vi de rette kompetencer til at vejlede kunderne og udføre arbejdet.

  Få en uforpligtende snak om dit microcement

  Skal du til at påbegynde et nyt gulvprojekt af microcement, men er i tvivl om vejledning eller priser? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvor vi kan guide dig hele vejen igennem processen.

  Du kan fange os på telefonnummer 40 84 97 87, eller du kan skrive til os på mailen tilbud@nsgulve.dk. Alternativt kan du også benytte vores kontaktformular her på hjemmesiden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Få et tilbud

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer