Microcement

Specialister i gulve, for både erhverv og privat

Microcement

Microcement er et slidstærkt og fleksibelt produkt, der findes i en masse forskellige farvenuancer. Microcement kan bruges på stort set alle overflader. Ofte bliver det brugt på gulve og det er muligt at skabe det rå “New York” look med dette produkt. Microcement bliver også brugt mere og mere på badeværelser. Produktet kan påføres udenpå de fliser der allerede sidder i badeværelset, hvorfor det også er en lettere og super flot løsning til at forny badeværelset. Du får en fugefri og rengøringsvenlig overflade, som også kan holde til det klima, der er på badeværelset.

Microcement kan påføres på vægge, trapper og endda også møbler. Produktet kan påføres med forskellige teknikker, alt afhængigt af hvilket slutresultat man ønsker sig.

Gulvmand arbejder på microcement gulv

Metaller

Metaller er en ekstra behandling, der kan bruges ovenpå den klassiske microsement opbygning. Vi kan påvirke effekten af de forskellige Metaller i den ønskede retning. Når vi arbejder med metaller kan vi oxidere metallerne og det er kunden selv der bestemmer hvor længe vi oxiderer, da vi opnår forskellige slutresultater alt afhængig af processen.

vinylgulv påføres undergulvet

EG floor

Hos NS Gulve ApS har vi en samarbejdspartner i EG floor. På deres hjemmeside kan du læse meget mere om produktbeskrivelsen. Der findes forskellige farver microcement, forskellige typer Metaller og forskellige måder at arbejde med produktet på alt afhængigt af det endelige ønsket resultat. Hos EG floor har de et fantastisk showroom, hvor det er muligt at komme ud og se de forskellige muligheder i det rigtige lys, så man får valgt det helt rigtige.

Call Now Button