NSgulve aps

Privat

Gulvlægning for private

Års erfaring
0 +

Garantiordning

Specialist i alle typer gulv

Familie firma

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer


  Samarbejdspartnere

  Gulvarbejde for private

  Hos NS Gulve ApS i Hvidovre tilbyder vi alt inden for gulvarbejde i huse, fritidshuse og lejligheder. Det kan være en ejerbolig eller en andelsbolig, som skal gøres salgsklar, eller det kan være en bolig, som du lige har købt. Det kan naturligvis også være et led i en større renovering. Mester har over 20 års erfaring fra branchen, og derfor kan vi tilbyde en professionel rådgivning og et solidt håndværk.

  Ring gerne for at få et uforpligtende tilbud

  Vi lægger tæpper og laver trægulve og epoxygulve

  Vi udfører slibning og behandling af alle slags trægulve. Vi laver også gulve til vådrum, som for eksempel et bryggers, et toilet eller et badeværelse, men det kan også være til et køkken. Vi lægger også gerne tæpper i hele rum eller i hele huset.

  Vi lægger endvidere klassiske gulve af blandt andet kork, linoleum og vinyl, men epoxy er begyndt at blive moderne i private hjem.

  Dog er epoxygulve mest udbredt i køkkener, badeværelser og bryggerser, men mange vælger det også i dagligstuen.

  Vi kommer altid som aftalt, og vi afslutter arbejdet som aftalt. Vi overholder altid vores aftaler, ligesom vi altid leverer et godt, solidt og holdbart kvalitetsarbejde. Vi har et samarbejde med forskellige tømre, malere, murere, elektrikere og VVS-installatører, som vi bruger ved hovedentrepriser.

  Få et tilbud

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer