NSgulve aps

Hvem er NS Gulve?

Specialister i gulve, for både erhverv og privat

Års erfaring
0 +

Garantiordning

Specialist i alle typer gulv

Familie firma

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer


  Samarbejdspartnere

  Hvem er gulvfirmaet NS Gulve ApS

  NS Gulve ApS er et mindre familiefirma, der har specialiseret sig i gulve. Firmaet startede som enkeltmandsfirma i 2006, men efter 10 år valgte vi at blive et anpartsselskab. Firmaet ejes og drives af Kenneth Petersen, der har over 20 års erfaring med gulve og alle former for gulvarbejde. Vi holder til i Hvidovre, men betjener kunder mange andre steder på Sjælland.

  Ring til os for at høre mere om vores virksomhed

  Vi udfører gulvarbejde og hovedentrepriser

  Aktuelt består vi af mester selv, tre eller fire svende, en lærling og en eller to arbejdsmænd, som tager sig at kundernes gulve. Derudover har vi et samarbejde med tømre, malere, murere, elektrikere og VVS-installatører, som vi trækker på, når vi skal udføre hovedentrepriser for vores kunder.

  Vi laver alt i gulve som for eksempel tæpper, linoleum, kork, vinyl, epoxy og træ. Vi er også specialiseret i vådrumsgulve i forbindelse med for eksempel toiletter, badeværelser og bryggerser.

  Vi laver desuden renoveringsgulve. Derudover udfører vi slibning og behandling af alle trægulve.

  Vi kommer naturligvis altid, som vi har aftalt, ligesom vi altid bliver færdige til tiden. Vi overholder med andre ord vores aftaler og leverer et godt og solidt kvalitetsarbejde.

  Få et tilbud

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer