Polyurethan og epoxy

Specialister i gulve, for både erhverv og privat

Klassiske industrigulve

Polyurethan og epoxygulvenes unikke egenskaber har længe været kendt af industrien, men har efterhånden også vundet ind i stadig flere private boliger. Ved både polyurethan og epoxygulve følger en slidstærk overflade, der samtidig er let at vedligeholde. Man opnår en flad overflade uden fuger og sprækker. Den forøget interesse af disse to gulvtyper skyldes blandt andet den farvedybde og glans man kan opnå med et epoxygulv.

Se forskellen på et epoxygulv før og efter montering

5 gode grunde til at vælge epoxygulv eller polyurethan

Slidstærkt 

Kan gøres/er skridsikkert

Let at rengøre

Let at vedligeholde

Ingen fuger eller sprækker

Kan lægges i meget tynde lag, f.eks under en dør, hvor der måske ikke er så meget plads

Høj kvalitet

Det kræver et særligt fagkundskab at have den viden, der er nødvendig for at kunne kombinere de materialer, som epoxy består af. Hos NS Gulve har vi med vores over 20 års erfaring i branchen, opnået den rette viden og vi er dermed udrustet til, at udføre hærdningen af epoxygulve. Vi går op i den høje kvalitet, og lægger stor vægt på at arbejdet først er færdigt når kunden er tilfreds. Polyurethan og epoxygulvene minder meget om hinanden og deler mange af de samme kvaliteter. Forskellen ligger primært i, at polyurethan er produceret af et blødt materiale, og epoxy er produceret af et hårdt materiale.

Epoxygulv lægges på undergulv af beton

Ring for at høre hvad vi kan tilbyde din virksomhed

Du kan kontakte os hos NS Gulve ApS for at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for gulvarbejde. Du kan ringe til os på telefon 40 84 97 87, men du kan også sende en e-mail til os på tilbud@nsgulve.dk.

Call Now Button