Linoleumsgulv der udstråler kvalitet

Gulveksperter for både privat- og erhvervskunder

Få et flot og funktionelt linoleumsgulv

Leder du efter et stærkt og rengøringsvenligt gulv? Så er linoleumsgulvet formentlig det helt rette valg. Hos NS Gulve hjælper vi dig med at finde frem til den helt rette gulvløsning ud fra dine ønsker og behov. Vi har mere end 20 års erfaring med alle former for gulvarbejde og gulvbelægninger, hvor linoleumsgulve er blevet en af vores kernekompetencer. Som din gulvmand skræddersyr vi en løsning til dig, og vi overholder altid vores aftaler. Vi forlader heller ikke en opgave før vi selv – og naturligvis vores kunder – er glade og tilfredse med resultatet.

Mørkhåret kvinde arbejder med en rulle for at lægge linoleumsgulv

Et gulv med mange egenskaber

Et linoleumsgulv er et naturprodukt, hvorfor der er tale om et bæredygtigt gulv. Materialerne er naturlige råmaterialer, som giver gulvet en robust overflade, der er let at rengøre. Ligeledes er der utallige designmuligheder med et linoleumsgulv, som kan laves i mange farver og mønstre. Det kan designes præcis, som du ønsker det. Med gulvets mange egenskaber egner det sig især til erhvervskunder samt i det offentlige rum, som for eksempel i institutioner, skoler osv. Men flere private kan se de mange fordele ved et linoleumsgulv, hvorfor det har fundet vej ind i de private hjems køkkener, bryggerser og badeværelser.

Fordele ved et linoleumsgulv:

  • Modstandsdygtig og slidstærkt
  • Bæredygtigt gulv
  • Rengøringsvenligt
  • Et linoleumsgulv har mange designmuligheder
  • Let at vedligeholde

Vi rådgiver og vejleder naturligvis gerne, så du får det helt rette gulv tilpasset dine behov.

Linoleumsgulv lægges indedørs

Kontakt os for en uforpligtende snak om linoleumsgulv

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på et linoleumsgulv? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit gulvprojekt.

Du kan fange os på telefon 40 84 97 87 for en snak. Du kan også vælge at skrive til os omkring dit gulvprojekt på mail tilbud@nsgulve.dk eller via vores kontaktformular på siden her. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Call Now Button