Polerede betongulve

Specialister i gulve, for både erhverv og privat

Både erhverv og privat

Hos NS Gulve hjælper vi dagligt private og erhverv med deres betongulve. Som gulvmand byder vi på mere end 20 års erfaring i branchen, og gennem tiden har vi især udført mange større opgaver for erhverv. Men vi hjælper naturligvis også gerne ved de mindre opgaver. Uanset størrelsen og omfanget af dit gulvarbejde, så står vi klar med det helt rette udstyr til at hjælpe dig. 

Oplev hvordan en polering kan give betongulvet helt nyt liv.

Giv det gamle betongulv nyt liv

Det er blevet mere og mere populært med det rå betongulv både hos erhvervs- og privatkunder. Det givet et helt unikt udtrykt i hjemmet eller butikken. Med en polering af det nuværende betongulv kan det blive flot og glansfuldt som et nyt gulv. I de fleste bygninger i dag er der i forvejen et betonlag, som kan poleres frem for at lægge et helt nyt gulv. Af den grund bliver det en billigere gulvløsning, da det kun er selve arbejdet, som man skal betale for.

Poleret betongulv HTC lægges indendørs

Erfaren gulvmand til et holdbart gulvarbejde

Polering af et betongulv bør altid foretages af en professionel og erfaren gulvmand, da man risikerer at lave revner eller få et ujævnt betongulv. Vi har stor erfaring med polering af betongulve, hvorfor vi gerne rådgiver og vejleder dig om den helt rette løsning for dit gulv. Ligeledes kører vi gerne ud og tilser dit nuværende gulv, så vi kan give dig et mere konkret bud på opgaven. Med mere end 20 års erfaring i branchen kan du trygt lade os om at polere dit betongulv.

Renovering af gulv

Få et uforpligtende tilbud på dit betongulv

Hos NS Gulve står vi altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dit gulvprojekt, samt give et godt tilbud med på vejen. Vi hjælper private og erhverv ud fra vores lokation i Hvidovre, og vi kører gerne ud til Roskilde samt videre ned til Køge. Skal vi besøge dig på vejen? 

Ring gerne til os på telefon 40 84 97 87 for at tage en snak med os. Du kan også skrive til os på mail tilbud@nsgulve.dk eller via vores kontaktformular, hvor du kan beskrive din opgave for os. Så giver vi et uforpligtende tilbud på dit gulvprojekt.

Call Now Button