NSgulve aps

Polerede betongulve

Specialister i gulve, for både erhverv og privat

Års erfaring
0 +

Garantiordning

Specialist i alle typer gulv

Familie firma

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer


  Samarbejdspartnere

  Både erhverv og privat

  Hos NS Gulve hjælper vi dagligt private og erhverv med deres betongulve. Som gulvmand byder vi på mere end 20 års erfaring i branchen, og gennem tiden har vi især udført mange større opgaver for erhverv. Men vi hjælper naturligvis også gerne ved de mindre opgaver. Uanset størrelsen og omfanget af dit gulvarbejde, så står vi klar med det helt rette udstyr til at hjælpe dig.

  Oplev hvordan en polering kan give betongulvet helt nyt liv.

  Giv det gamle betongulv nyt liv

  Det er blevet mere og mere populært med det rå betongulv både hos erhvervs- og privatkunder. Det givet et helt unikt udtrykt i hjemmet eller butikken. Med en polering af det nuværende betongulv kan det blive flot og glansfuldt som et nyt gulv. I de fleste bygninger i dag er der i forvejen et betonlag, som kan poleres frem for at lægge et helt nyt gulv. Af den grund bliver det en billigere gulvløsning, da det kun er selve arbejdet, som man skal betale for.

  Få et uforpligtende tilbud på dit betongulv

  Erfaren gulvmand til et holdbart gulvarbejde

  Polering af et betongulv bør altid foretages af en professionel og erfaren gulvmand, da man risikerer at lave revner eller få et ujævnt betongulv. Vi har stor erfaring med polering af betongulve, hvorfor vi gerne rådgiver og vejleder dig om den helt rette løsning for dit gulv. Ligeledes kører vi gerne ud og tilser dit nuværende gulv, så vi kan give dig et mere konkret bud på opgaven. Med mere end 20 års erfaring i branchen kan du trygt lade os om at polere dit betongulv.

  Få et tilbud

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer