Erhverv

Gulvlægning for erhverv

Gulvarbejde for erhverv

Hos NS Gulve ApS tilbyder vi alle former for gulvarbejde for erhverv. Det kan være en butik, et køkken, en restaurant, en institution, et lager eller en produktion. Firmaet er 10 år gammelt, men mester har over 20 års erfaring med gulvarbejde. Vores kontor ligger i Hvidovre, men vi kommer mange andre steder på Sjælland for at lave gulve.

Gulvmand og gulvfirma under arbejde

Vi vejleder om mulighederne inden for gulvarbejde

Vi laver alt inden for gulve, og det gælder blandt andet tæpper, linoleum, kork, vinyl, epoxy og træ. Vi vejleder gerne om, hvad der vil være bedst til den enkelte branche og den konkrete arbejdsplads.

Der kan være mange faktorer, især hvis kunderne har adgang, men arbejdsmiljø og vedligeholdelse er også vigtigt, især ved større arealer.

Vi udfører naturligvis slibning og behandling af alle trægulve, ligesom vi laver renoveringsgulve.

Vi er endvidere specialiseret i vådrumsgulve i forbindelse med for eksempel toiletter, storkøkkener og visse former for produktionsarealer.

Vi samarbejder med en række tømre, malere, murere, elektrikere og VVS-installatører, som vi benytter ved hovedentrepriser. Og vi kommer naturligvis, som vi har aftalt, ligesom vi afslutter arbejdet til tiden. Vi overholder med andre ord altid vores aftaler og leverer et godt og solidt kvalitetsarbejde.

Gulvmand er i gang med at lægge gulv for erhverv

Ring for at høre hvad vi kan tilbyde din virksomhed

Du kan kontakte os hos NS Gulve ApS for at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for gulvarbejde. Du kan ringe til os på telefon 40 84 97 87, men du kan også sende en e-mail til os på tilbud@nsgulve.dk.

Call Now Button