NSgulve aps

Vinylgulv i høj kvalitet

Vi er specialister i gulve, for både private og til erhverv

Års erfaring
0 +

Garantiordning

Specialist i alle typer gulv

Familie firma

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer


  Samarbejdspartnere

  Vi lægger dit nye vinylgulv

  Hos NS Gulve er vi eksperter, når det kommer til vinylgulve. Vi vejleder jer naturligvis gerne, så I får jeres drømmegulv, der opfylder jeres ønsker og behov. Med mere end 20 års erfaring i branchen har vi den faglige viden og erfaring til at hjælpe jer med et solidt og holdbart gulvarbejde. Som din gulvmand tager vi en grundig snak med dig om dine ønsker og behov, så vi kan skræddersy en aftale til jer.

  Vores gulvmænd har et stort fokus på at levere kvalitetsbevidste gulvløsninger, som vores kunder kan nyde i mange år fremover. Her er et vinylgulv et godt eksempel på en løsning, som du kan have glæde af i mange år fremover.

  Ring for at høre hvad vi kan tilbyde din virksomhed

  Et holdbart gulv med mange designmuligheder

  Vinylgulv har de seneste år set en markant stigning i popularitet. Et vinylgulv har, ligesome en linoleumsgulv, længe været noget man så i erhvervsmæssige sammenhænge og i det offentlige rum, grundet dets egenskaber. I private hjem har man dog i stigende grad fået øjnene op for de fordele et vinylgulv har. Gulvet er slidstærkt og let rengørligt, og er ofte en billigere løsning end mange andre gulvtyper. Et vinylgulv er for eksempel et oplagt valg i køkkenet, hvor vand og slitage hurtigt kan sætte sit præg på gulvet. Derudover byder et vinylgulv på en bred vifte af designmuligheder – det kan for eksempel både ligne et trægulv eller et klinkegulv.

  Fordele ved gulvet:

  Få et tilbud

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer