Vinylgulv i høj kvalitet

Vi er specialister i gulve, for både private og til erhverv

Vi lægger dit nye vinylgulv

Hos NS Gulve er vi eksperter, når det kommer til vinylgulve. Vi vejleder jer naturligvis gerne, så I får jeres drømmegulv, der opfylder jeres ønsker og behov. Med mere end 20 års erfaring i branchen har vi den faglige viden og erfaring til at hjælpe jer med et solidt og holdbart gulvarbejde. Som din gulvmand tager vi en grundig snak med dig om dine ønsker og behov, så vi kan skræddersy en aftale til jer.

Vores gulvmænd har et stort fokus på at levere kvalitetsbevidste gulvløsninger, som vores kunder kan nyde i mange år fremover. Her er et vinylgulv et godt eksempel på en løsning, som du kan have glæde af i mange år fremover.

Kvinde er i gang med at lægge nyt vinylgulv

Et holdbart gulv med mange designmuligheder

Vinylgulv har de seneste år set en markant stigning i popularitet. Et vinylgulv har, ligesome en linoleumsgulv, længe været noget man så i erhvervsmæssige sammenhænge og i det offentlige rum, grundet dets egenskaber. I private hjem har man dog i stigende grad fået øjnene op for de fordele et vinylgulv har. Gulvet er slidstærkt og let rengørligt, og er ofte en billigere løsning end mange andre gulvtyper. Et vinylgulv er for eksempel et oplagt valg i køkkenet, hvor vand og slitage hurtigt kan sætte sit præg på gulvet. Derudover byder et vinylgulv på en bred vifte af designmuligheder – det kan for eksempel både ligne et trægulv eller et klinkegulv.

Fordele ved gulvet:

  • Slidstærk overflade
  • Let at rengøre
  • Billig gulvløsning
  • Et vinylgulv fås i mange forskellige designs
  • Et blødt gulv, der kan absorbere en del lyd

Vinylgulv påføres nyt undergulv ved hjælp af pensel

Få et uforpligtende tilbud på dit nye gulv

Hos NS Gulve står vi klar til at hjælpe jer med et vinylgulv. Vi hjælper dagligt private og erhverv ud fra vores lokation i Hvidovre, hvorfor vi ofte befinder os i Storkøbenhavn. Men byder opgaven det, kører vi også gerne ud til Roskilde samt ned til Køge, for at hjælpe jer med jeres drømmegulv.

Du kan fange os på telefon 40 84 97 87 eller ved at skrive til os på mail tilbud@nsgulve.dk. Du kan også kontakte os direkte via vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på dit gulvprojekt.

Call Now Button